torsdag 21 juni

i dag har vi åkit upp till min mormor i skellefteå det var en lång resa då vi tog bilen och inte flyg.
vi åkte vid halv sex och vi stannade nästan  4 ggr det var jätte roligt men jag lyssnade på musik den mesta av tiden så det tog inte så lång tid vi stannade och åt vid 13.00 och sen kom vi hem till min mormor ca halv fyra där bar vi upp alla våra saker och fick middag sen har jag kollat lite på tv och det är det mesta jag har gjort idag.

Måndag 18 juni

I dag har jag och en ponny jag är skötare på tävlade för första gången på länge vi tävlar lätt a. Och det gick bra vi slutade på femte plats vädret var ganska mulet men inte för kallt.
I morgon ska. Jag börja packa inför onsdagen då vi ska åka upp till min mormor i Skellefteå .

Fredag 15 juni

Idag har vi haft skol avslutning och vi fick också våra betyg och jag har förbättrat mig jätte mycket.
sen åkte jag och min kompis dani till grönalund där vi typ åkte nästan allt och det var jätte kul men nästa gång så får vi nog vara där längre.

Torsdag 14 juni Cermoni

Idag började jag dagen med att gå upp och göra mig iordning sen gick jag till min kompis och sen gick vi till skolan 
där vi stödade korrioren och såg på Life of Brian sen åkte vi till göta lejon medans vi lyssnade på Justin Biebers nya album Believe.
väl på göta lejon så sjöng dom och dansade och rektorn delade ut pris till olika personer för olika saker dom hade gjort.
det var två special pris en för den elev med högst betyg och för skol ambasadör båda fick varsin ipad 3.
det var totalt 114(komer ej ihåg) som inte hade fått några lunds vilket var bra.

Onsdag 13 juni

Idag var vi vid lång sjön det var ganska kul.
Det var inte så många som badade men vi gjorde en brasa vi fick sluta vid halv tolv sen gick jag hem till min kompis och vi gjorde en film och lysande på musik.


Tisdag 12 juni

Idag lämnade vi ifrån oss våra datorer och på NO så gjorde vi ett experiment där man hade en flaska men det var hål i korken och man skulle hälla etanol i flaskan och sen hålla en tänd tändsticka över och man skulle få den att sprängas men det gick inte så bra för våran grupp eftersom att vi bara fick den att explodera 3ggr.
På svenskan fick vi berätta vad vi skulle göra i sommar.


As long as you love me justin bieber Ft Big Sean

http://www.youtube.com/watch?v=klTt4z8xoHU&feature=plcp

Måndag 11 juni

Idag kollade vi på våra filmer som vi gjort i engelskan och allas var bra jag tror inte att jag har skrattat så mycket bara av att kolla på en ca 2-8 min lång film men allas var välgjorda.
På svenskan gjorde vi klart en affisch av August Stringberg och på SO:n såg vi på Life Of Brian vilket är en ganska konstig film
http://www.imdb.com/title/tt0079470/
men vi kommer att se klart den på torsdag innan Göta Lejon

Liten presentation om mig själv

Jag är en 15 årig tjej som går den sista veckan i 8an på internationella engelska skolan i nacka jag började där före jul lovet och kom då in i 8D där min bästis sen 6:an går.
Jag gillar hästar,vara med kompisar,lyssna på musik mm
jag spelar tvärflöjt(5år)och piano(ca1år).
på fritiden brukar jag vara i stallet med min häst som jag delar med en annan person hon rider dock inte eftersom att hon är gammal hästen är också rätt gamal(28 år) och har tävlat upp till 140 i hoppning och han brukade tävla gallop där jag har vunnit många fina priser med honom men nu när han är lite i åren så tycker han mest om att vara ute men han kan vara väldigt lat men ibland händer det att vi tävlar i hoppning och då brukar vi oftast hamna 1-5 vilket är väldigt bra .
Jag brukar också rita mest manga men också andra saker som tex djur,jag gillar att läsa och den senaste bok serien jag läste var House of night vilket jag rekomenderar till alla att läsa.
jag gillar inte precis någon speciell typ av musik och kan lyssna på lite vad som helst med det brukar oftast bli pop ;)

Veckan som kommer

Måndag vanlig dag då ska vi visa upp våra filmer som vi har gjort på engelskan min grupps film handlar om en nörd som blir mobbad is skolan där det går en snygg tjej som han gillar men dom populära gillar också henne men sen berättar han för henne att han gillar henne och dom lever lyckliga i alla sina dagar.
Tisdag vanlig dag då ska vi lämmna tillbaka våra datorer och se på film(svenskan) och sen ska vi visa våra filmer som vi gjorde på franskan den skulle handla om vad man skulle göra på sommarlovet men min grupps film handlar om något helt annat det handlar om att en mobil blir stulen och att vi ska hitta tjuven.
Onsdagen klass dag då ska vi åka till en badstarnd om det är fint väder men om det är dåligt väder ska vi vara i skolan och kolla på film
Torsdag ska vi se på film om våra skåp är färdig städade sen kommer vi åka till Göta Lejon och ha avslutnings cermoni för 9orna
Fredag ska vi få våra betyg och sen är det sommar lov
Måndagen där efter kommer vi få våra nya klasser men jag kommer sakna den jag har nu :'(
vi ska ha med oss fika mån & tis och kanske torsdag

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0